Peyzaj Uygulama Hizmetimiz


İzmir Avrasya Peyzaj şirketi olarak bahçe peyzaj uygulamaları hizmetimiz, öncelikle uygulama yapılacak olan hazırlanmış projelerin tarafımıza sunulmasıyla birlikte alanında uzman mimarlarımızın projesi çizilen alanlara uygun şekilde yapılanmaları belirleme neticesinde sağlanmaktadır. Projede yer alan özelliklere göre, sert veya yumuşak peyzaj uygulamaları esas alınarak tasarlanmaktadır. Zemin çalışması yer alan projelerde pergola, drenaj, biyolojik gölet çalışması, deck ve daha birçok uygulama yapılabilmektedir. Daha önce çizimi yapılarak çalışmamız istenen tasarım alanlarını uzman mimarlarımız sayesinde bambaşka bir alana dönüştürerek, projenin bitiminin ardından bahçenizi tanıyamayacağını söyleyebiliriz.

Peyzaj Uygulama Aşamalarımız
Öncelikle ilk uzman mimar ekibimiz bahçenizde keşif yapmak için gelecek ve alanı inceleyecektir. Her türlü istekleriniz mimarlarımız tarafından kayıt edilir ve proje hakkındaki görüşlerini de tarafınıza sözlü şekilde iletirler. Keşif aşaması tamamlanmış olan alanların ziyareti harita teknikerlerimiz tarafından yapılarak bahçe alanları oluşturulur. Harita ekibinin oluşturduğu bahçe alanı ise mimarlarımız eşliğinde bilgisayar sisteminde 3DSMax, Autocad, Photoshop gibi çizim programları ile projelendirilir.

Projelendirilmiş olan alanın gerçeğe en yakın örneğinde 3 boyutlu görseli iç mimarımız tarafından çıkarılır ve ardından tarafınıza gösterilerek beğendiğiniz çizimler doğrultusunda projede belirtilmiş olan yumuşak ve sert ekipmanların bahçenize uygulaması yapılır. Uygulama işlemi tamamlandığında proje mimarlarımız tarafından projenin teslimi sağlanır.

İzmir Avrasya Peyzaj Farkı
Yaşam alanlarınızda nefes alabileceğiniz bahçeleriniz gerekli düzenlemeler ve uygulamalar sonrasında çok daha güzel bir görünüme kavuşabilir. Eğer bahçelerinizde profesyonel yardım alarak hayalini kurduğunuz alanları oluşturmak istiyorsanız Avrasya Peyzaj ile iletişime geçerek projenizden bahsedebilir, mimarlarımızı bahçenize davet ederek fikir oluşturabilir, gerekli yardımı alabilirsiniz. Uygulama ve hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak için ofisimize çay içmeye gelebilir, gerçekleştirdiğimiz projeleri inceleyebilirsiniz.

Yorum gönder