Peyzaj Düzenleme

Yaptığımız peyzaj düzenleme çalışmaları içerisinde site bahçeleri, kurum yeşil alanları, villa bahçeleri, biyolojik göletler, biyolojik süs havuzları, hastane bahçeleri, akvaryumlar, alış veriş merkez çevresi, yeşil çatı, millet bahçesi, dikey yeşillendirme çalışmaları ve kış bahçesi düzenleme gibi daha pek çok alanda ekolojik düzenlemeler yer alıyor. Peyzaj düzenleme’de kullandığımız tüm bitkiler kalite kontrolden geçerek dünya standartlarına uygun şekilde sertifikalıdır. 

Peyzaj düzenleme alanında son derce tecrübeli bir ekibe sahibiz. Tecrübeli ekibimiz ve kaliteli peyzaj malzemelerini bir araya getirerek çok farklı peyzaj düzenleme projelerini rahatlıkla gerçekleştiriyoruz. Ekibimiz müşterilerinin talepleri ve uzmanlıklarını birleştirerek parmakla gösterilecek projeler ortaya koymaktadır. Projelerin tamamında mimarlık eğitimi almış mimar ve iç mimar personelin çalışmaları ile uygulamalar yapılmaktadır. Projeleri animasyon teknolojisi ile tanıtan personel çalışması sonrası uygulanması için talep onayınız alınarak hayata geçirilir.

İzmir Avrasya Peyzaj Profesyonel ekip içerisinde mühendis, tasarımcı, teknik eleman, çalışma elemanı bulunduran ve alt yapısı sağlam bir firmadır.

Yorum gönder